Yleinen

Yritysten pikkujoulut vanhassa Porvoossa

Nauti historiallisen ravintolan pikkujoulutunnelmasta. Toteutamme yrityksenne pikkujoulut (noin 10 hlöä) toivomuksienne mukaan. Ota yhteyttä info@gabriel1763.fi, jotta voimme lähettää teille tarjouksen.

Kokous Porvoon vanhassa kaupungissa?

Etsitkö kokoustiloja Porvoosta? Ravintola Gabriel 1763 on kokouspaikka Porvoon vanhan kaupungin sydämessä, historiallisessa Pormestari Gabriel Hagertin rakennuttamassa kivitalossa. Kun etsitte kokoustilaa ja ravintolaa samassa paketissa, olette löytäneet oikeaan paikkaan. Ravintolatilamme ovat kokoustamiskäytössä aina maanantaisin.

Äitienpäivä Porvoon vanhan kaupungin herkkujen äärellä

Porvoo äitienpäivän viettopaikkana on voittamaton! Jokainen tietää, että äitiä ilahduttaa tietenkin hyvä ruoka ja etenkin se, että jos se tulee valmiina eteen. Tee pöytävaraus hyvissä ajoin DinnerBookingin kautta. Huomioithan, että koronarajoitusten muuttuessa voimme joutua muuttamaan varaustasi. Voit myös muistaa äitiä lahjakortilla!

Joulunajan kausipizzamme on julkaistu!

Saumattomasti jouluteemaan sointuvat kausipizzamme maut vievät kielen mennessään! Jos ei jouluntunnelmaan muuten pääse käsiksi, niin ainakin tämän pizzan kautta. Vanha pukki -pizza | 17 € FI: Tyysterin savukylkeä, Aurajuustomoussea, viikunahilloa, glögimarinoitua punasipulia, piparkakkua, lehtipersiljaaSV: Röktsida från Tjusterby, Aura ostmousse, fikonsylt, glögg marinerad rödlök, pepparkaka, lövpersiljaEN: Smoked pork belly from Tyysteri, Aura cheese mousse, figs jam, […]

Yllätä isä isänpäivälounaalla, -päivällisellä tai -illallisella!

Isänpäivää vietetään Suomessa marraskuun toisena sunnuntaina ja isiä muistetaankin silloin monenlaisilla lahjoilla. Joku on joskus sanonut, että tie miehen (ja kyllä myös naisen!) sydämeen käy vatsan kautta. Siispä! Järkevää on ensinnäkin antaa isälle lahjaksi ruokaa ja toiseksi elämys yhteisen ajan puitteissa. Ja mikäs sen parempi paikka tähän on kuin Gabriel 1763, joka henkii historiaa (niin […]