Gabriel 1763

Tunnelmallinen ravintola Porvoon vanhassa kaupungissa

Mediassa

The excellent Gabriel 1763 restaurant boasts a fine pizza menu including some with reindeer meat if you can get past those cuddly Rudolph images!

– The Sun 22.5.2016

Porvoolainen ravintola Gabriel1763 on tunnettu laadukkaista pizzoistaan, joiden täytteet eivät noudata pelkkää perinteistä kinkku-ananaslinjaa.

– MTV 3.9.2016

Porvoolaisten suosikkiravintola on Gabriel 1763, jonka erikoisuus ovat erikoiset pizzat. Niissä on pannupitsapohja sekä tolkuton määrä erilaisia täytteitä päällä.

– Helsingin Sanomien NYT-liite 26.7.2015

Porvoon idyllinen Gabriel 1763 on varmasti jäänyt siellä vierailleille mieleen ihanasta kesäterassistaan, mutta tätä ravintolaa ei kannata unohtaa talvikaudellakaan. Erityisesti tasokkaista pitsoistaan tunnettu Gabriel 1763 hurmaa yksinkertaisella idyllillään sekä lounas- että illallisaikaan. Täällä pitsan täytteeksi on uskallettu vuosien varrella laittaa niin hirvenlihapullia, parsaa ja uunilohta kuin karhunvatukoita, mansikoita ja jopa popcornia. Kevyempää ateriaa hakevalle vuohenjuustosalaatti on varman maukas valinta, ja pehmeät risotot taas ovat taattu kuljettaja syksyn lempeisiin makuihin. Jälkiruoaksi nautittu, hurmaava pavlova sopii viimeistelemään annoksen kuin annoksen.

– Dinner Booking, MIIA SEPPÄNEN

Gabriel ilahduttaa niin mutkatonta ruokaa kuin seurusteluravintolan tunnelmaa etsiviä.. Ravintolan erikoisuus on viimeistellä kuumana höyryävä pitsa jollakin pikantilla kylmällä herkulla, kuten ranskankermalla ja mädillä tai kylmäsavulohella.

Mondo -lehti 10/2013

(Pizza)Kiekot yllättävät ruokailijan positiivisesti. Muun muassa Pellinki-, Kirkko- ja Porvoon Snigulit -nimisten pizzojen täytteinä ja mausteina on gourmet-henkisiä raaka-aineita, kuten etanoita, tryffeliöljyä, savulohta ja siianmätiä.

– Helsingin Sanomat 12.7.2012