Gabriel 1763

…är en idyllisk restaurang med plats för 40 personer belägen i hjärtat av Gamla stan i Borgå, i ett historiskt stenhus som borgmästaren i Borgå, Gabriel Hagert, lät bygga 1763. Den idylliska restaurangen och baren öppnades i juni 2012, något som gör restaurangen till en av de äldsta och mest kända restaurangerna i Gamla Borgå. I den okomplicerade och avspända atmosfären trivs såväl familjer, par, grupper av vänner som grupper av kollegor med god mat. På vardagar är Gabriel 1763 en populär lunchrestaurang bland arbetslag.

Restaurangens specialitet är gourmetpizzorna som uppmärksammats även i internationella medier och som även läckergommar från långt håll kommer för att smaka på för att uppleva de intressanta smakkombinationerna. En stor del av rätterna går också att få i vegansk och glutenfri version.

Ma suljettu, ti 11-15, ke-to 11-20, pe 11-22, la 12-22 ja su 12-18, keittiö sulkeutuu tuntia aikaisemmin (su 16:30)

Mån stängt Tis 11-15, Ons-Tor 11-20, Fre 11-22, Lör 12-22, Sön 12-18, Köket stänger en timme tidigare (Sön 16:30)

Mon closed, Tue 11-15, Wed-Thur 11-20, Fri 11-22, Sat 12-22, Sun 12-18 , the kitchen closes an hour before (Sun 4:30pm)

MENY & TAKE AWAY

Vi byter meny flera gånger om året. Se menyn här. En stor del av våra rätter går också att få i vegansk och glutenfri version. Du kan beställa våra rätter även för att ta med. Du får en rabatt på 10 % på alla take away-rätter.

LUNCH

Lunch serveras tis-fre kl. 11–14.30. I lunchen ingår en riklig salladsbuffé samt kaffe eller te. Obs. En stor del av våra rätter går också att få i vegansk och glutenfri version.

PRESENTKORT

Presentkort är en utmärkt present. Och Gabriels presentkort är en upplevelse! Beställ ett presentkort på önskat belopp. Till exempel presentkort på 20/40/60 euro skickas direkt till mottagarens e-post, så du kan också glädja någon som bor längre bort.

KÖP PRODUKTER & GE I PRESENT

På Gabriel kan du köpa produkter att ta hem eller presenter till alla typer av människor. Välj lokala produkter och glädja vem du vill – en vän eller en samarbetspartner! I samarbete med ett lokalt bryggeri i Borgå har vi tagit fram en traditionell maltdryck som finländarna avnjutit i flera århundraden. Hos oss kan du köpa hem både en 2-pack (12 €) och en 4-pack (20 €) eller ta med dig en till en ölvän.

Ring och beställ i förväg: +358 40 1763 126.

FÖRETAGSEVENEMANG

Möte i Gamla stan i Borgå: Letar du efter möteslokaler i Borgå? Om ni letar efter en möteslokal och restaurang i samma paket har ni hittat rätt. Vår restauranglokal är tillgänglig för möten varje måndag. Festlokal i Gamla stan i Borgå: Stämningsfulla privata tillställningar anordnar du förstås på Restaurang Gabriel. Vår restauranglokal står till ert förfogande varje måndag och varje tisdagskväll. Julfester för företag i Gamla Borgå: Vi arrangerar ert företags julfest (ca 10 pers.) enligt era önskemål.
Ta kontakt på +358 40 1763 126 eller info[a]gabriel1763.fi så kan vi skicka er en offert.

FEEDBACK

Restaurang Gabriel 1763 i Borgå är känd för sina högklassiga pizzor som har fler fyllningsalternativ än bara de traditionella skinka och ananas.

Borgåbornas favoritrestaurang är Gabriel 1763 vars specialitet är de speciella pizzorna. De har panpizzabotten och en otrolig massa olika fyllningar.

Gabriel gläder både dem som letar efter okomplicerad mat och dem som letar efter en stämningsfull sällskapsrestaurang. Restaurangens specialitet är att garnera en varmt ångande pizza med en pikant kall delikatess såsom crème fraîche och rom eller kallrökt lax.

Minipizzorna är en positiv överraskning. Till exempel pizzorna Pellinki, Kirkko och Porvoon Snigulit har fyllningar och kryddor i gourmetstil, till exempel sniglar, tryffelolja, rökt lax och sikrom.

Följ oss i sociala medier!