Gabriel 1763

Porvoon pormestari Gabriel Hagertin 1763 rakennuttamassa kivitalossa, avattiin idyllinen ravintola & baari kesäkuussa 2012. Raatihuoneen torin laidalla sijaitsevassa ravintolassa voit nauttia ainutlaatuisesta Vanhan Kaupungin miljööstä sekä tunnelmasta.  Kesäisin Vanha Kaupunki täyttyy ulkomaan turisteista ja kotimaan lomailijoista.

Ravintola Gabriel 1763 voit syödä herkullisen lounaan, nauttia leppoisaa iltaa ystävien kanssa ruoan tai vain viinilasillisen ääressä. Kesäterassilla voi istua ja katsella ohimeneviä ihmisiä ja nauttia etelä eurooppalaisesta tunnelmasta. Ravintolan tilat ovat varattavissa myös yksityistilaisuuksiin.

Kaupunkilegendan mukaan pormestari ohjasi parhaat työmiehet ja rakennusmateriaalit omaan taloonsa ennemmin kuin Raatihuoneeseen. Ehkäpä tästä syystä Raatihuonetta on korjattu jo moneen otteeseen toisin kuin Gabriel 1763 jykevät kiviseinät ovat säilyneet monien talon sisäisten muutosten jälkeenkin. Talo on toiminut niin edustustiloina, tehtaana kuin nyt kotina sekä liikehuoneistoina.

Gabriel 1763 taustalla on Porvoolaiset yksityishenkilöt. He haluavat olla kehittämässä Porvoon vanhaa kaupunkia sen arvokkaan historian mukaisesti ja toivovat myös asiakkaidensa viihtyvän tässä upeassa miljöössä ympäri vuoden.

 

MEDIA

”The excellent Gabriel 1763 restaurant boasts a fine pizza menu including some with reindeer meat if you can get past those cuddly Rudolph images!”, The Sun 22.5.2016

“Porvoolainen ravintola Gabriel1763 on tunnettu laadukkaista pizzoistaan, joiden täytteet eivät noudata pelkkää perinteistä kinkku-ananaslinjaa.” MTV 3.9.2016

“Porvoolaisten suosikkiravintola on Gabriel 1763, jonka erikoisuus ovat erikoiset pizzat. Niissä on pannupitsapohja sekä tolkuton määrä erilaisia täytteitä päällä. Helsingin Sanomien NYT-liite 26.7.2015

“Gabriel ilahduttaa niin mutkatonta ruokaa kuin seurusteluravintolan tunnelmaa etsiviä. Hinnat ovat kohtuullisia, risoton tai pizzan saa noin 15 eurolla. Ravintolan erikoisuus on viimeistellä kuumana höyryävä pitsa jollakin pikantilla kylmällä herkulla, kuten ranskankermalla ja mädillä tai kylmäsavulohella.” Mondo -lehti 10/2013

”(Pizza)Kiekot yllättävät ruokailijan positiivisesti. Muun muassa Pellinki-, Kirkko- ja Porvoon Snigulit -nimisten pizzojen täytteinä ja mausteina on gourmet-henkisiä raaka-aineita, kuten etanoita, tryffeliöljyä, savulohta ja siianmätiä.” Helsingin Sanomat 12.7.2012

<< Gabriel 1763